Ga naar de inhoud

Dynamisch studiebureau

Declerck & Partners is een dynamisch studiebureau actief in de bouwwereld. Het studiebureau werd opgericht eind 2006 en is eigenlijk de juridische verderzetting van het oorspronkelijke studiebureau van Declerck Ignaas.

Door de wetswijziging inzake de architectenvennootschappen en de uitdrukkelijke keuze van jongste zoon én zaakvoerder Nicolas Declerck, werd resoluut gekozen om verder te gaan met het betere studiewerk.

50 jaar ervaring

Declerck & Partners kan putten uit meer dan 50 jaar technische ervaring van Declerck Ignaas, de wetenschappelijke interesse en basis van Declerck Nicolas evenals van de praktische en theoretische kennis van Ward Bresseleers. Beiden zijn deeltijds verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) teneinde de link tussen theorie en praktijk in stand te houden.

 

Advies en coördinatie

Als onafhankelijk ingenieursbureau denken we mee over het ontwerp en de realisatie van uw project. wij geven advies aan bouwheer, opdrachtgever en aannemer. Er wordt nauw en accuraat samengewerkt met alle betrokken partijen.

De coördinatie van de verschillende technische installaties op niveau van het ontwerp wordt verzorgd door het studiebureau. De werken worden opgevolgd tijdens de uitvoering van de werf. Ook nadien wordt de bouwheer bijgestaan bij de diverse opleveringen.

We zijn er voor u

Declerck & Partners werkt o.a. voor architecten, projectontwikkelaars, overheidsbedrijven of intercommunale, gemeentebesturen, steden, provincies en particulieren. Onze bouwkundige ingenieurs houden van een technische uitdaging.

Wij zijn als studiebureau een meedenkende en betrouwbare technische partner die bovendien actief inzet op een duurzaam milieubeleid en verantwoord bouwen in een wereld die steeds complexer wordt.