Ga naar de inhoud

Dynamisch studiebureau met meer dan 50 jaar ervaring

Declerck & Partners BV is een jong en dynamisch studiebureau actief in de bouwwereld. Het studiebureau werd opgericht eind 2006 en is de juridische verderzetting van het oorspronkelijke studiebureau van Declerck Ignaas. Declerck & Partners kan daarom putten uit meer dan 50 jaar technische ervaring. Iedere opdracht is een uitdaging voor ons. Hopelijk kan onze website een blik gunnen in onze werk- en denkwereld.

LEES MEER

Expertise

Je wenst het niemand toe, maar soms treedt er schade op in gebouwen. De oorzaak kan menselijk zijn (menselijke fout), een tekortkoming in het product of natuurlijk (wind, storm, droogte, landslide). Als studiebureau trachten wij de oorzaak na te gaan evenals eenremediëring uit te denken. 

LEES MEER

Stabiliteit

Bouwen is doorheen de jaren bijzonder sterk geëvolueerd en complexer geworden. Architecten dagen de ingenieurs meer en meer uit: groter, breder, hoger. De materialen en rekentools worden tot het uiterste gedreven. Wij denken graag mee in die zin. Maar staan ook op rem als iets niet haalbaar is. Een eerlijke maar soms harde realiteit voorkomt later veel problemen en onheil.

LEES MEER